Kan ik een bestelling als cadeautje naar iemand anders laten versturen?
Ja, dat kan! Geef bij het afronden van je bestelling aan dat het pakketje naar een afwijkend afleveradres gestuurd moet worden. Bij opmerkingen kun je aangeven dat het een cadeautje is en, als je dat wenst, een persoonlijke boodschap voor op het kaartje. Wij verzorgen de rest en verzekeren je dat de ontvanger een klein feestje in zijn of haar brievenbus zal vinden.

Ik wil een product graag eerder ontvangen want het is een cadeautje, kan dat?
Dat is mogelijk, maar mail van tevoren wel even of het haalbaar is. We verwerken de bestellingen  op volgorde van binnenkomst dus de opmerkingen bij de bestellingen worden ook dan pas gelezen. We doen ons best om alle pakketjes zo snel mogelijk te verzenden. 

Kan ik een eigen idee inbrengen?
Doordat we bijna alles zelf maken, is er veel mogelijk. Mail je idee naar info@mooyz.nl en dan bekijken we samen of en hoe we het kunnen uitwerken.

Hoe worden de producten verpakt?
Bestellingen die door de brievenbus passen worden verzonden in een luchtkussenenvelop of brievenbusdoosje. Pakketpost wordt verzonden in een doos met evenueel beschermende opvulling. 


Hoe worden de verzendkosten berekend?
De verzenkosten voor een brievenbuspakketje bedraagt € 2,95. De verzendkosten voor een pakket dat niet door de brievenbus past bedraagt € 5,85. We verzenden via MyParcel van PostNL.

Ik heb een klacht, wat moet ik doen?
Het kan altijd wel eens voorkomen dat een product niet voldoet of ets niet helemaal gaat zoals gepland. Heb je een klacht? Stuur dan snel een WhatsApp-bericht naar 06-21881438 of mail naar
info@mooyz.nl

© 2018 - 2021 Mooyz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel