Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
De meeste artikelen in de webshop zijn van ons eigen label Mooyz, handgemaakt en moeten op het moment van bestelling nog gemaakt worden. De levertijd hiervan ligt tussen de 3 - 5 werkdagen. De producten van andere merken worden binnen 2 dagen verstuur,  mits de bestelling niet ook een handgemaakt product bevat. Op het moment van verzending zijn wij beiden afhankelijk van POstNL. Ik kan daarom nooit met 100% zekerheid geranderen dat je bestelling binnen één dag bezorgd wordt.

Ik ben overdag niet thuis, kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Kies bij verzending voor 'Afhalen bij een PostNL locatie'. Na bevestiging van je bestelling kies je de gewenste locatie.

Ik woon in de buurt, kan ik de bestelling komen ophalen?
Dat kan zeker! Plaats je bestelling, klik op "bestelling afronden' en kies daarna de optie 'afhalen bij winkelier'. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Je kunt vervolgens je aankoop online afrekenenen ontvangt nadat je bestelling is voltooid van mij een mail met het verzoek om aan te geven wanneer je de bestelling op wil komen halen.

Ik wil een product graag eerder ontvangen want het is een cadeautje, kan dat?
Dat is mogelijk, maar mail van tevoren wel even of het haalbaar is. We verwerken de bestellingen  op volgorde van binnenkomst dus de opmerkingen bij de bestellingen worden ook dan pas gelezen. We doen ons best om alle pakketjes zo snel mogelijk te verzenden. 

Kan ik een eigen idee inbrengen?
Doordat we bijna alles zelf maken, is er veel mogelijk. Mail je idee naar info@mooyz.nl en dan bekijken we samen of en hoe we het kunnen uitwerken.

Hoe worden de producten verpakt?
Bestellingen die door de brievenbus passen worden verzonden in een luchtkussenenvelop of brievenbusdoosje. Pakketpost wordt verzonden in een doos met evenueel beschermende opvulling. 

Hoe worden de verzendkosten berekend?
De verzendkosten voor een brievenbuspakketje bedraagt € 4,50. De verzendkosten voor een pakket dat niet door de brievenbus past bedraagt € 6,95. We verzenden via MyParcel van PostNL. In principe wordt alles verzonden met track&trace zodat wij beiden de status van een pakketje kunnen volgen. Dat is wel zo'n fijn gevoel toch? Bestel je een kaart dan wordt er gewoon een postzegel geplakt omdat de verzendkosten anders hoger worden dan het artikel. Past jouw aankoop door de brievenbus en betaal je die paar centen extra voor track& trace liever niet? Neem dan even contact op via info@mooyz.nl. Bedenk wel dat onze mooie handgemaakte producten beter bescherm worden in een brievenbusdoosje dan in een envelop en dat op jouw verzoek verzenden in een envelop en/of zonder track&trace ALTIJD voor eigen risico is!

Kan ik per telefoon of email bestellen?
De voorkeur gaat uit naar bestellen via de webshop, omdat hier zowel het betaalsysteem als de facturatie administratie aan gekoppeld is. Kom je er ècht niet uit? Neem dan even contact op via info@mooyz.nl.

Ik heb een bestelling geplaats maar geen bevestiging ontvangen, wat nu?
Kijk eerst even in je mailbox bij de spam. Is daar ook niets te zien dan heb je mogelijk een typefout gemaakt in je emailadres (dit komt vaak voor). De bestelling is hier dan wel binnengekomen. Bij twijfel kun je altijd even contact opnemen via info@mooyz.nl en ik zoek het uit!

Ik heb besteld maar wil nog iets toevoegen. Kan dat?
Dat kan alleen als je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen. Plaats een nieuwe bestelling voor het product of de producten die je wil toevoegen en kies bij verzending voor 'afhalen bij winkelier'. Er worden dan geen verzendkosten berekend. Beide bestellingen worden dan als één verstuurd.

Mijn bestelling is een cadeautje, kan het ingepakt worden?
Jazeker, dat kan. Wij maken sowieso van elke bestelling een feestje, maar aan een cadeautje wordt extra aandacht besteed. Geef in je opmerkingenveld bij de bestelling aan voor welke gelegenheid het cadeau is en we maken er iets moois van!

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via info@mooyz.nl.

© 2018 - 2022 Mooyz | sitemap | rss